Diphallia: leírás

Diphallia pénisz. Navigation menu

Tartalom

  Bizarr, megdöbbentő, izgató, kényelmetlen.

  diphallia pénisz

  Az illető nevét nem ismerni és azt sem, hogy merrefelé él, csak annyit tudunk, hogy DoubleDickDude-nak nevezi magát. Betegsége a diphallia, ami elképesztően ritka, 5,5 millió emberből egy születik így.

  diphallia pénisz

  Igen, mindkettővel pisil, mindkettő működik. Helikopterezni, összecsavarni nem tudja őket. Mindkettőn el tud élvezni, de a jobb oldalit kedveli diphallia pénisz, mert érzékenyebb.

  diphallia pénisz

  A két pénisz tulajdonosa biszex. Boldog kapcsolata van egy nővel és egy férfival.

  Ilyen egy kétpéniszű ember élete Diphallia pénisz Diphallia: tünetek Nem bírta ki. Tény, hogy alaposabb rákeresés után sem találhatunk olyan forrásra, ahonnan kimásolhatott volna, mondjuk orvosi fotókat, bár diphallia pénisz, hogy csak trollkodott, mivel valahogy hozzájutott ilyen képekhez. Amikor kikerült, 5 óra alatt mintegy an reagáltak rá. Olyan szinten kicsapta a biztosítékot a vélhetően amerikai férfi, hogy 6 órát töltött el a válaszadással - írja a Daily Mail.

  Elmondása szerint, teljesen elfogadta és most már örül is mindkét nemi szervének. Csak a középiskolában kívánta, hogy olyan legyen mint a többiek, mert rendszeresen gúnyolták és csúfolták.

  A lányok először kamunak hitték, majd csodálkoztak, de volt sok aki kiakadt és utolsó pillanatban lelépett. DoubleDickDude sokat járt kurvázni is, de megunta.

  diphallia pénisz

  Szex közben kicsit útban van a másik pénisz, de kitapasztalta már, hogy hogyan-merre a tuti. Sőt, mire belejön általában, használatba kerül a másik.

  diphallia pénisz

  Tud egyszerre két lukat. Jezebel kétfaszú Uralkodj magadon! Új kommentelési szabályok érvényesek Itt olvashatod elhogy mik azok, és itt azthogy miért vezettük be őket.

  diphallia pénisz