Előjáték, avagy a fő attrakció?

Dugóhúzó pénisz

Nem követem Szerzőim Állati ha vannak ráncok a péniszen a kacsa dugóhúzójától a zsizsik szöges buzogányán keresztül a zombi spermabombáig.

Ha a méret a lényeg, kezdjük egyből az argentin kékcsőrű récével. A 40 centiméter testhosszú madár alig nyom fél kilónál többet, ivarszerve viszont eléri a 20 centimétert.

Lecsatolható, négyfejű, tüskés – A legfurább péniszek az állatvilágból

Alakja ráadásul lanyha állapotban dugóhúzóra emlékeztet, és mereven is is csak többé-kevésbé egyenesedik ki. Ezzel a mérettel dugóhúzó pénisz kacsa világcsúcsot tart, testméreteihez arányosítva ő büszkélkedhet a legnagyobb szerszámmal a gerincesek között.

hány centire van szükség a péniszhez

Az állatvilág abszolút bajnoka azonban egy kagyló, amely életét sziklákhoz tapadva éli, így a párválasztás és még egy rövid légyott is nehezen kivitelezhető. Ezért hát az állat kénytelen pénisze méretét megnövelni akkorára, hogy elérje vele az arát: megesik, hogy hímtagjának hossza saját testének a negyvenszeresére nő.

Dugóhúzó pénisz

Így tesz évről évre, amikor is mindig újat növeszt a rövid párzási időszakra. Ha a víz nyugodt, hosszú és mozgékony a férfiúi büszkeség tárgya, ha viszont erősek az áramlatok, zömök és masszív. A szado vonalat a zsizsik hozza a képbe, aki a nyers brutalitásért rajong.

kisülés a reggeli erekció során

Péniszének alakja mindenesetre ezt sejteti: kemény és éles tüskék borítják, párzás közben bizonyítottan sérüléseket okoz párja ivarszervében. A durvaság oka talán az lehet, hogy asszonynak jó ideig ne legyen kedve más férfira nézni, netán hogy a fájdalmas fogantatás után még több energiát fektessen az utódnevelésbe. Ezzel kétségkívül könnyebben célba találhat tekergőző párja testén, ám gyakran még ez sem elég.

nem túl erős merevedés

A hemipénisznek nevezett szerv vége gyakran barázdált, kampós vagy tüskés, amivel vélhetően igencsak fájdalmas dugóhúzó pénisz kapcsolja magához a ficánkoló nőstényt az aktus végeztéig. Egyetlen szervről beszélünk, ami a végénél négyfelé ágazik.

hogyan lehet vastagabbá tenni a pénisz péniszét

Mind a négyet azonban még ő sem tudja kihasználni: egyszerre csak kettővel végzi a feladatát, a nőstény kétfelé ágazó ivarszervével ugyanis így, félgőzzel ismegbirkózik.

Fotó: Vida Preciosa International, Inc. A zombi spermabomba Még a legyet is röptében — mondhatnánk teljes joggal az argonautákról. Mert a nyolckarú tengeri puhatestűek valóban ezt csinálják.

maxi péniszméret

Nem arról van szó, hogy szexmániások lennének, csupán elfoglaltak. A poliphoz hasonló állatnak ugyanis minden energiáját lefoglalja a táplálékszerzés, így nem marad energiája párt keresni. Minek is keresgélne, ha megteszi ezt helyette a pénisze?

  • Index - Tudomány - És mégis fontos a kacsapénisz-hossz A kacsákat is aggasztja, ha kicsi a péniszük Női nemi szervek 20 elképesztő tény az állatok szexuális életéről Le kellett vágni a szexmániás kacsa péniszét hu Szólj hozzá!
  • Milyen tabletták késleltetik az erekciót
  • Alvás és merevedés
  • Lecsatolható, négyfejű, tüskés – A legfurább péniszek az állatvilágból
  • Lecsatolható, négyfejű, tüskés — A legfurább péniszek az állatvilágból Szabados Dániel
  • Pénisznagyobbító gyakorlatok 2021

A legnemesebb szerv leválik az állatról és szó szerint önálló életre kelve elkezd úszni az óceánban a megfelelő hölgyet kutatva. A magányosan úszkáló hímtag annyira megtévesztő, hogy a tudósok először önálló fajként, tengeri féregként azonosították.

Rémisztő nemi szervek!!! Most komolyan??!! :D