Humoros képek | Funny pictures, Funny memes, Everything funny

Fiatal hímtagok. Ma van Zsolt, Leó napja!

Tartalom

  A leghíresebb hímtagok a sztárvilágban - 2.

  Szerző: jd A szentélyben egy apró tábla ad némi magyarázatot a megszámlálhatatlan mennyiségű hímtagkra; e szerint Phra Nang hercegnő szelleme él a barlangban, akinek a helyiek faragott falloszokat ajánlanak fel.

  Másrészről az akció rosszul is elsülhet: van, aki nem hőssé, hanem nevetségessé válik. Mindenki ezt nézi most!

  fiatal hímtagok

  Lehet, hogy csak azért, mert akkor lett felkapott téma, amikor a színész félrelépett a dadussal, de a világ azóta is rajta röhög. A méreteiről csak annyit, hogy a kritikák szerint Ewan péniszét akár egy mérföldről is látni lehet.

  Durva: ez az oka, hogy egyre kisebb a férfiak hímtagja Egy kutatás döbbenetes adatokat tárt a nyilvánosság elé : egyre kisebb az átlagos péniszméret. Ezt ne hagyja ki! Alakul a Facebook-diktatúra Ahogy telnek az évtizedek, egyre kisebb az átlagos péniszméret egy kutatás szerint. A döbbenetes jelenségről egy vezető epidemiológus és környezettudós, Dr. Shanna Swan jelentetett meg nemrégiben egy könyvet, amiből kiderül, hogy nem csupán a méret, de a termékenység is csökken a férfiak körében.

  Az biztos, hogy a színész sosem volt szemérmes, bár saját bevallása szerint őt is csak olyan mértékben érdekli a testiség, mint bármelyik embert. Mindenesetre, ha valami igazán forrót akarsz látni, nézd meg a Bálványrock - Velvet Goldmine című filmet Bár a varázslótanonc elismerte, nem az volt élete legjobb alakítása.

  fiatal hímtagok

  Amikor ez először előfordult, kénytelen voltam megfordulni, és kisétálni a jelentből. De azt hiszem, nincs ember, aki képes volna mindig a legjobbat adni egy ilyen szituációban.

  Itt Az éj színe című produkcióra gondolnak, melyben Willis annyit használja említett szervét, hogy kétségessé fiatal hímtagok, ki a valódi főszereplő. Csakhogy a moziban nem mutathattak meg mindent, így készült el a rendezői változat.

  fiatal hímtagok

  Abból viszont, ahogy az isteni Bruce a szerszámát használja kiderül, hogy cserkészhetett be magánál jóval fiatalabb cicababát. Szerencsére Colin kitehetett magáért fiatal hímtagok szexvideóban is, amit egy korábbi playmate-tel, Nicole Narainnal csinált.

  A rossznyelvek szerint akkor is nagyon nehéz volt az akcióra koncentrálnia, hiszen hatalmas szerszáma mint egy nyíl mutatott balra.

  fiatal hímtagok