Leteszteltük! Ez a 6 legnépszerűbb pénisznövelő és erekciót segítő módszer

Legmenőbb pénisz, Legmenőbb pénisz. Péniszmedál lesz az idei férfidivat legmenőbb kiegészítője

A férfi nemi szerv - VII. osztály videolecke

Mekkora a tökéletes pénisz? Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

pénisz egyre kisebb miért

Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

felálló állapotában a pénisz lóg

A legmenőbb péniszek azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

milyen formák vannak péniszek

A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a legmenőbb péniszek számít ugyan, de nem minden. Ha legmenőbb pénisz nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

pénisz valódi

Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.