További információk

Merevítő krém, Sloggi Zero Feel Top varrás és merevítő nélküli top krém színben

Kérdések és válaszok Leírás A Viagel vérbőségfokozó krémmel legyőzheted a merevedési zavarokat és késleltetheted az idő előtti csúcspontot.

Némely külsőleg alkalmazható készítmény állítólag hatással van a hímvessző méretére, de a legtöbb használó nem vett észre eget rengető eredményt. Amennyiben a hímvessző méretét szeretné növelni, ne hagyatkozzon a külsőleg alkalmazható készítményekre. Sajnos semmilyen hímvessző nagyobbító csodakrém nem létezik. Proerecta a Merevedés.

Elősegíti a péniszben a vérbőség kialakulását, és ezzel tartós merevedést eredményez. Rendszeres használat esetén a pénisz nagyobb és vastagabb lesz. A krém azonnali, kéjes vérbőséget okoz a péniszben.

FEHÉRCSOKIS KRÉM🤍 - muffinokra, díszítésre tökéletes - BebePiskóta

Egyedülálló krém azoknak a férfiaknak, akik a szokásosnál hosszabban akarják fenntartani a péniszük merevségét. A péniszbe masszírozva tökéletesen alkalmas a férfi nemi szerv érzékenységének fokozására, a vérbőség lokális fokozására, a szövetek lazítására és az idegek érzékenységének növelésére.

trepang erekció

Ha a partner végzi a bemasszírozást, az előjáték fokozottan erotikus lehet. Használd naponta többször akár napi alkalommal is Fizikai függőséget, hozzászokást nem tud kialakítani!

milyen ételek hatnak a péniszre

Csak külsőleg használható. Rendszeres használata jelentősen felerősített orgazmus-képességet eredményezhet. Óvszerrel is használható.

melyik pénisz átlagosnak tekinthető

Összetétel: lásd a csomagoláson. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!

erekció 30 év után

Származási hely: EU Figyelmeztetés! Ez a merevítő krém nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére.

Segítsenek a pénisznövelő krémek

A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!

A termék recept nélkül kapható.

meztelen férfiak merevedéssel

Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!