A biciklizés hatása a férfiak szexuális egészségére

Merevedési edzés. Gold Power Extra

Edzés és életmód A biciklizés hatása a férfiak szexuális egészségére A kerékpározás egy aerobikus edzésforma, amely segít merevedési edzés a kalóriákat, miközben erősíti a lábizmokat.

Figyeljen a koleszterinszintre!

Annak ellenére, hogy ezen kívül számos […] Szerző: Adam Marsal kor 6 perc olvasási idő A kerékpározás egy aerobikus edzésforma, amely segít elégetni merevedési edzés kalóriákat, miközben erősíti a lábizmokat. Annak ellenére, hogy ezen kívül számos más előnye is jól ismert, van árnyoldala is a sportnak: a felszín alatt olyan veszélyek rejtőznek, amik egészségügyi problémákat is merevedési edzés. Míg egyesek csak dolgozni járnak biciklivel, mások komolyabban veszik a sportot és sokat tekernek. Ebben a cikkben elsősorban róluk lesz szó: egyes tanulmányok szerint a kerékpárral közlekedő férfiaknak merevedési problémáik lehetnek, ha túl sok időt töltenek nyeregben.

  1. Kapcsolat Merevedési zavar kezelése A legfontosabb, hogy az állapotot kiváltó betegség és lelki okok kezelésre kerüljenek.
  2. A biciklizés hatása a férfiak szexuális egészségére
  3. A merevedési zavar és kezelése, tünetei és okai
  4. A rendszeres testmozgás megakadályozhatja a merevedési gondokat | hu

Ha hosszú ideig ülsz a kerékpáron, a nyereg nyomást gyakorol a perineumra, amely a végbél és a herezacskó között helyezkedik el. A perineum ideg- és artériás hálózattal rendelkezik, amely oxigénben gazdag vérrel látja el a péniszt. Ha egy férfinak merevedése van, az agyból érkező idegi impulzusok izgalmat közvetítenek a pénisz felé. Ezek az idegjelek lehetővé teszik az erek ellazulását és növelik a véráramlást az artériákon keresztül a péniszig.

merevedés egy 7 éves fiúnál

Ha ezek az idegek vagy erek megsérülnek, merevedési zavar léphet fel. Ezt a rendellenességet erektilis diszfunkciónak ED nevezik.

köves erekciót készíteni

Fontos, hogy milyen ülést használsz! A szakértők úgy vélik, hogy az ED akkor kezdődik, amikor az artériák és az idegek túlzott nyomás alá kerülnek a kerékpár keskeny ülése és a versenyző szeméremcsontjai között. Ez azt jelenti, hogy az összes kerékpáros férfinak együtt kell élnie azzal a kockázattal, hogy előbb-utóbb megtapasztalhatja az ED-t? Szerencsére vannak olyan tanulmányok, amik fényt találtak az alagút végén.

Az alanyokat arról is kérdezték, hogy tapasztaltak-e merevedési zavart az elmúlt öt évben vagy diagnosztizáltak-e náluk meddőséget?

Kapcsolódó cikkünk

A kutatás nem tárt fel közvetlen kapcsolatot az intenzív kerékpározás és az ED vagy a meddőség között. Annak ellenére, hogy egyes tanulmányok figyelmeztetnek minket, míg mások megnyugtatnak, minden kerékpáros megtapasztalhatja a sport különböző negatív hatásait.

Ezért javasolják a szakértők, hogy legyünk tudatosak, forduljunk orvoshoz, ha zsibbadást érzünk! Csökkentsd puha játékok péniszekkel merevedési zavar kockázatát!

Green Snake Forte

Szerencsére nem. Ha odafigyelsz néhány dologra, továbbra is tekerhetsz, anélkül, hogy veszélybe sodornád szexuális egészséged vagy feláldoznád szerelmi életed. Cseréld le a keskeny kerékpárülésed egy szélesebbre, amely extrán ki van párnázva! Engedd le a kormányt!

gyenge merevedés műtét után

Ha előrehajolsz, azzal megemeled a tested hátsó részét, így enyhítheted a perineumra gyakorolt nyomást. Viselj párnázott kerékpáros nadrágot, az extra védelemért!

Az impotencia szervi okai - EgészségKalauz

Korlátozd az edzés intenzitását aszerint, hogy éppen hogyan érzed magad! Tarts rendszeresen szünetet a hosszú utak során! Változtass gyakran pozíciót, tekerj néha állva is!

milyen gyógyszerek javítják az erekciót

Végezz keresztedzéseket! Kocogj, ússz vagy keress más aerobikus mozgásformát!

Az impotencia és merevedési zavar

Ha fájdalmat vagy zsibbadást észlelsz a végbél és a herezacskó között, hagyd abba a kerékpározást egy időre, és figyeld meg az esetleges változásokat! Ha a kellemetlenség továbbra is fennáll, keresd fel urológusod! Írta:: Adam Marsal.